Om Terese Alvén

Foto: Jane Haglund

Jag heter Terese Alvén och är träningsexpert, författare och skribent. På sparkibaken.se bloggar jag om träning, kost och välbefinnande – områden som är väldigt viktiga för mig. Som tvåbarnsmamma har jag lärt mig uppskatta all träning som går att göra med den egna kroppen var jag än befinner mig. Det är enkelt att träna, bara man ser vilka möjligheter som finns runt omkring en. Jag älskar att spela tennis, springa, instruera spinning, spela golf och träna styrka i vardagen – både inomhus och utomhus. Som coach för ResorbSpots vill jag gärna uppmuntra till mer motion i vardagen. Var med och dela med dig av dina favoritplatser för utomhusträning i fjällvärlden eller hemma!  Ladda upp en bild eller film på Instagram och tagga med #resorbspots så är du med och tävlar om ett presentkort på SkiStar, träningsskor från Merrell samt Resorb Sport, samtidigt som du bidrar till att skapa Sveriges största utomhusgym.

Varje vecka ger jag träningstips på Facebook/ResorbSport och på sparkibaken.se Kika gärna in där för att inspireras!

Lite mer om mig: Jag har skrivit  böckerna Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild och Träna tillsammans med familjen. Jag är även träningsexpert i P4 Extra med Lotta Bromé.

Tillbaka

Hi, You have been directed to this page because you are using a browser that is not supported. This website is designed using new technology and best practices in web standards. We recommend upgrading your browser.